به گزارش رویترز، وزارت فولاد هند فرمولی را برای تعیین فولاد سبز اعلام کرده است.
این وزارتخانه فولاد را بسته به میزان انتشار کربن در هر تن آلیاژ تولید شده به سه دسته طبقه بندی می کند.فولاد تولید شده با انتشار CO2 کمتر از 2.2 تن در هر تن فولاد نورد به عنوان "سبز" تعریف می شود و فولاد با انتشار کمتر از 1.6 تن در هر تن آلیاژ به عنوان "سبز پنج ستاره" تعریف می شود.
در عین حال، فولاد تولید شده با انتشار 2-2.22 تن در هر تن فولاد نورد به عنوان "سه ستاره سبز" طبقه بندی می شود - کمترین سازگاری با محیط زیست.
بر اساس سند دولتی، آستانه تعیین دسته ها هر سه سال یکبار بررسی می شود. هند، دومین تولید کننده بزرگ فولاد جهان پس از چین، در تلاش برای کربن زدایی از خرید و تولید خود، در حال کار بر روی سیاست فولاد سبز است.
به گفته وزارت فولاد، هند باید 120 میلیارد دلار سرمایه گذاری کند تا به سطح هدف تولید فولاد خود یعنی 300 میلیون تن تا سال 2030 برسد. بدون این سرمایه گذاری ها و در میان افزایش تقاضا، این کشور می تواند تا آن زمان به یک واردکننده خالص فولاد تبدیل شود.
همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داده بود، هند واردات فولاد نورد خود را از ابتدای سال مالی 2024/2025 (آوریل-اکتبر 2024) به بالاترین حد 7 ساله خود یعنی 5.7 میلیون تن افزایش داده است. چین تامین کننده اصلی فولاد نورد به بازار هند است. مصرف فولاد در این دوره به بالاترین حد خود در 7 سال گذشته یعنی 85.7 میلیون تن رسید.